به گزارش خبرنگار مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در جلسه طلاب و فضلای البرزی مقیم قم که شنبه، بیست و هفتم بهمن ماه در دفتر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی برگزار شد، ضمن تبریک ایام پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اظهار داشت: راهپیمایی ۲۲ بهمن حماسه بزرگ مردمی بود که در ایران اسلامی شکل گرفت و چشم دشمنان انقلاب و نظام اسلامی را کور کرد؛ این حرکت و شروع دهه پنجم انقلاب را به سربازان حضرت ولی عصر(عج) تبریک عرض می نمایم.
وی ابراز داشت: ۴۰ سال و چهار دهه پر از فراز و نشیب از پیروزی انقلاب اسلامی ایران می گذرد و در ابتدای دوره و دهه پنجم قرار گرفته ایم؛ رهبر انقلاب دو روز بعد از راهپیمایی بیانیه ای را صادر کردند که بسیار مهم بوده و مسیر راه را برای آینده مشخص می نماید.
نماینده ولی فقیه در استان البرز خاطرنشان ساخت: در این بیانیه شاخص هایی وجود داشته و وظایف اقشار گوناگون مردم معین گردیده است؛ به خصوص رهبر انقلاب از جوانان مطالبات بیشتری داشته اند که باید همت بالاتری داشته باشند.
امام جمعه کرج تصریح کرد: هر کدام از ما در هر جا و با هر توان باید نقش خود را به خوبی ایفا کرده تا شتاب حرکت ایران به سمت اهداف بیشتر شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی بیان داشت: تشکیل گروه و ایجاد انسجام لازم در میان خود از مباحثی است که باید به آن اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره به شاخصه های طلاب و دانشجویان، اظهار داشت: «فراگیرسازی گفتمان انقلابی گری»، «افزایش بصیرت و سطح آگاهی سیاسی و دینی»، «داشتن تحلیل سیاسی و اعلام موضع به موقع»، «آگاه سازی جامعه»، «فسادستیزی و مطالبه عدالت» و … از شاخصه های طلاب و دانشجویان ماست که باید داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان البرز ابراز داشت: اگر قدرت تحلیل سیاسی نداشته باشیم و آن را تقویت نکنیم، سر ما کلاه گذاشته و همچون امیرالمؤمنینی در خانه خانه نشین خواهد شد.
امام جمعه کرج خاطرنشان ساخت: درباره انقلابی گری زیاد صحبت می شود؛ گرایش های سیاسی مختلف به نحوی انقلابی را به نحوی تعریف می کنند که مطابق با جهت گیری خودشان باشد و به همین دلیل است که امروز اصولگرایان، اعتدالیون، اصلاح طلبان همه خود را انقلابی می دانند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی بیان داشت: انقلابی به معنای تسلیم وضع موجود نشدن و برای تحقق آرمان های بزرگ الهی و انسان تلاش نمودن و منافع فردی را در نظر نگرفتن است و تحقق این آرمان فقط در تشکیل حکومت اسلامی ممکن است.
نماینده ولی فقیه در استان البرز اظهار داشت: محافظه کاری یکی از آفت های انقلابی گری است؛ روحیه انقلابی تلاش می کند اراده ها را معطوف به هدف تعریف کند؛ روحیه انقلابی موتور محرکه جامعه است که اگر خاموش شود، دوران زوال تمدنی برای آن نظام پدید خواهد آورد.
امام جمعه کرج ابراز داشت: اگر باورهای ما عوض شود، رفتار ها عوض خواهد شد و زمانی که رفتارها تغییر کرد، استحاله صورت خواهد گرفت؛ دشمن طرحی ۱۰ ساله را برای استحاله نظام طراحی کرده اند تا در سال ۹۸ به نتیجه ۱۰ ساله آن برسند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی خاطرنشان ساخت: عمده حرفی که دشمن در آن طراحی بیان می کند، آن است که ایران را بتوانیم مهار کرده و در این مهار، تغییر باور را به وجود آوریم.
وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب شاخصه های انقلابی گری را در «پایبندی به مبانی و ارزش های اساسی انقلاب»، «هدف گیری آرمان های انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنان»، «پایبندی به استقلال همه جانبه کشور»، «حساسیت در برابر دشمن و کار و نقشه دشمن و عدم تبعیت از او» و «تقوای دینی و سیاسی» عنوان کرده اند و فرمودند این پنج شاخصه در هر شخصی باشد، قطعا انقلابی است.
نماینده ولی فقیه در استان البرز بیان داشت: بیانیه گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب نیاز به همایش، نمایش، سمینار، کتاب و … ندارد، بیانیه ای صمیمی است که باید انسان جلوی خود گذاشته و مطابق با آن عمل کرد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی به موضوعاتی همچون FATF، پالرمو و اینستکس اشاره کرد و ابراز داشت: اینستکس ایران را خوار و ذلیل خواهد کرد و حتی نفت در برابر غذا هم نیست و عزت ایران اسلامی که با خون ۳۰۰ هزار شهید به دست آمده را زیرپا خواهد گذاشت.
وی خاطرنشان ساخت: برای هر صندلی مسئولین کشور، ۷۰ شهید داده شده است تا آن کرسی در اختیار او قرار بگیرد؛ اما مشاهده می کنیم که در مجلس شورای اسلامی برای اینکه با امام جمعه کرج به خاطر جلوگیری از سخنرانی رئیس مجلس برخورد شود، ۱۹۱ نماینده امضا داده اند؛ ولی در مقابل می بینیم برای مقابله با یکی از جاهایی که میلیاردها تومان به نظام ضربه زده بود، ۱۳ نماینده امضا می کنند.
نماینده ولی فقیه در استان البرز تصریح کرد: روحانیت رهبری فکری جامعه را باید در دست داشته باشد؛ طلبه ای که از اوضاع کشور و دنیا مطلع نباشد، فرزند زمان خود نیست؛ طلاب باید درک و تحلیل سیاسی داشته باشند.
امام جمعه کرج بیان داشت: رهبر معظم انقلاب در منویات خود فرموده اند: «تبیین اساس کار ماست؛ ما با ذهن ها و دل ها مواجهیم؛ باید دل ها قانع شوند؛ اگر دل ها قانع نشد، بدن ها به راه نمی افتد، جسم ها به کار نمی افتد؛ تبیین اساس کار ماست».
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی اظهار داشت: ما باید برای تمدن اسلامی انسان بسازیم و حوزه و دانشگاه باید ورود کرده و خود طلاب و دانشجویان تلاش کنند.
وی ابراز داشت: بالاترین شغل در عالم هستی، دعوت به خداست که کار من و شمای طلبه است و باید مراقب باشیم که گرفتار مباحث دنیایی نشویم.
نماینده ولی فقیه در استان البرز خاطرنشان ساخت: نبی مکرم اسلام(ص) فرمود: «من طلب العلم تکفل الله برزقه/ کسی که طلب علم کند، خدا کفالت او را بر عهده خواهد گرفت» و هدف گیری ما در زندگی باید مطابق با این روایت باشد.
امام جمعه کرج تصریح کرد: رعایت حق والدین و بزرگان حوزه از مباحث ضروری برای طلاب و فضلاست؛ متأسفانه گاهی مشاهده می شود که برخی بسیار بی پروا نسبت به بزرگان حوزه سخن می گویند که باید مراقب بود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در پایان سخنرانی خود به برخی از سؤالات طلاب و فضلا پاسخ داد.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین ستوده، مدیر مرکز خدمات استان البرز نیز در این جلسه اظهار داشت: مرکز خدمات حوزه های علمیه در سال ۱۳۷۰ به دستور رهبر انقلاب تأسیس شد تا بخشی از نیازهای ضروری طلاب عزیز و علمای گرامی را مرتفع نمایند تا نسبت به دغدغه های کمتری نسبت به مسائل معیشتی داشته باشند.
وی ابراز داشت: روایت «اذا رأیت عالما فکن له خادما/ هر وقت عالمی را دیدی، به او خدمت کن» سرلوحه کار ما در مرکز خدمات استان البرز بوده و ان شاءالله خواهد بود.
مدیر مرکز خدمات استان البرز خاطرنشان ساخت: در حال حاضر ۷۰۰ امام جماعت فعال در مساجد استان داریم که مشغول به فعالیت بوده و ۱۰ حوزه علمیه برادران و ۱۶ حوزه علمیه خواهران در این استان فعال هستند.
حجت الاسلام والمسلمین ستوده تصریح کرد: طلاب مشغول به تحصیل در این استان ۱۲۳۰ طلبه در حوزه های علمیه برادران و ۲۹۱۰ طلبه در حوزه علمیه خواهران می باشد.
وی بیان داشت: با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در استان البرز، ایشان با جدیت سرکشی به اساتید، خانواده معمرین، خانواده مرحومین و … را در دستور کار قرار داده که بسیار مناسب بوده است.
مدیر مرکز خدمات استان البرز اظهار داشت: یکی از برنامه های مرکز خدمات البرز، سرکشی به مزدوجین جدید است که برکات زیادی داشته است.
حجت الاسلام والمسلمین ستوده ابراز داشت: تجلیل از فرزندان ممتاز تحصیلی طلاب است که اثرات مناسب بالایی داشته است؛ چراکه فرزندان طلاب افتخار می کنند که فرزند یک طلبه یا روحانی است.
وی خاطرنشان ساخت: برگزاری اردوهای خانوادگی از دیگر برنامه های مرکز خدمات حوزه است که خوشبختانه بازخوردهای مناسبی داشته است.
حجت الاسلام والمسلمین هادی، نماینده طلاب کرج نیز در این جلسه به نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرج خیرمقدم گفت و یکی از طلاب البرزی نیز به دست حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی ملبس به لباس مقدس روحانیت شد.