به گزارش خبرنگار مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین کهوند، کارشناس فضای مجازی در جمع طلاب و فضلای استان البرز که سه شنبه، بیست و چهارم دی ماه در دفتر حضرت آیت الله نوری همدانی برگزار شد، به موضوع فضای مجازی و اهمیت توجه به الزامات این تکنولوژی نوین اشاره نمود و خاطرنشان کرد: متاسفانه کشور در عرصه فضای مجازی با چالش های جدی روبروست. وی با تأکید بر این که هم اکنون در کشور خودمان، توسط شبکه های اجتماعی بیگانه فیلتر میشویم، اظهار داشت: مسئولین مرتبط با فضای مجازی کشور به عنوان متولیان اصلی فضای مجازی و کم کاری ما فعالان دغدغه مند باعث بروز چنین مشکلاتی شده است.
این کارشناس فضای مجازی با بیان این که هیچ یک از دولتهای گذشته و کنونی دستورالعمل فضای مجازی رهبر فرزانه انقلاب را عملیاتی ننمودهاند، خاطرنشان کرد: شبکه ملی اطلاعات بر مبنای اینترنت پرسرعت، امن، ارزان و سالم از مهمترین دغدغههای مطرح در این حوزه است. حجت الاسلام والمسلمین کهوند با بیان این که برخی از مدیران فضای مجازی در دولتهای اصلاح طلب، اصولگرا و عدالتگرا در سطوح معاونت وزیر و مدیرکل حضور فعال و مستمری داشته و خلاقیت مفیدی از خود بروز ندادهاند، خاطرنشان کرد: برخی از مسئولین فعلی درگیر در فضای مجازی، توأمان در دو وزارت خانه مشغول فعالیت بوده و هستند.
وی به برخی از شخصیتهای تاثیرگذار در فرایند فضای مجازی کشور اشاره نمود و یادآور شد: برخی از مسئولان سیاست «راه بنداز، جا بنداز» را با ورود تکنولوژیهای جدید بدون توجه به زیرساخت ها مورد توجه قرار دادند؛ متاسفانه این مهم را در کنار تضعیف و تخریب خدمات رسانان بومی و ایرانی پیگیری میکنند. این کارشناس فضای مجازی کاهش پهنای باند سرویس های بومی فعال در فضای مجازی را نوعی تخریب این بسترها عنوان کرد و ابراز داشت: متاسفانه اوپراتورهای داخلی و سرویس دهنده های دولتی، با کاهش پهنای باند شبکه های اجتماعی بومی، صراحتا و ناظر به لایه های فنی و کاملا هوشمندانه رویه فیلترینگ نرم افزارهای بومی را در دستور کار خود قرار دادهاند.
حجت الاسلام والمسلمین کهوند با بیان این که دولت محترم، با اختصاص سرور و پهنای باند بالا برای تلگرام و اینستاگرام، زمینه سرعت بخشی و استفاده از این شبکه های غیر بومی را تسهیل نموده است، خاطرنشان کرد: در مثالی رویه حمایت دولت از پیام رسان های بومی و خارجی را به تاسیس اتوبان های ۶۰ بانده درجه یک برای پیام رسان ها و سرویس های خارجی و راه اندازی جاده خاکی برای شبکه های اجتماعی بومی توصیف کرد. وی به رویه کاپیتولاسیونی حاکم بر فضای مجازی کشور اشاره نمود و یادآور شد: مسئولان کشور با حضور فعال در شبکه های غیربومی، ضمن رسمیت بخشی به آن، مقدمات تبلیغ رایگان را برای شبکه های اجتماعی خارجی فراهم می سازند.
این کارشناس فضای مجازی گستره درآمد و کاسبی دولت از فروش پهنای باند به ایرانیان را مورد توجه قرار داد و اذعان داشت: بیش از ۶۰ درصد مصرف اینترنت در بستر تلگرام، بر مبنای سامانه های cdn اعمال می گردد؛ باید هزینه اینترنتی که در عین داخلی بودن، بر مبنای تعرفه بین المللی محاسبه شده را بررسی و پاسخ را از مسئولان مطالبه نمود. حجت الاسلام والمسلمین کهوند به سنگ اندازی های برخی از مسئولان فضای مجازی و هدفگیری آنان در نابودی شبکه های اجتماعی بومی اشاره کرد و یادآور شد: در قانون کشور، سرویسهای خارجی بدون اخذ مجوز و حضور نماینده داخلی رسمی نمیتواند فعالیتی در داخل کشور فعال داشته باشد؛ در حالی که مسئولان امر همچنان رویه غفلت را در پیش گرفتهاند. وی جلوگیری از خروج اطلاعات توسط نرم افزارها، سرویس ها و شبکه های اجتمامی را تصریحات اساسی قوانین مرتبط با فضای مجازی دانست و اظهار داشت: متاسفانه برخی از مسئولان مرتبط با فضای مجازی خواسته یا ناخواسته با غفلت از مولفههای قانونی، زمینه اوجگیری و گسترش پارامترهای تخریبی بنیان خانواده، افزایش طلاق، گسترش مسائل غیر اخلاقی، توهین به دین و ارزشهای اسلامی و…. را فراهم نمودهاند.
این کارشناس غفلت از فضای مجازی که منجر به ولنگاری فرهنگی شود را از دغدغههای رهبر فرزانه انقلاب عنوان کرد و اظهار داشت: علی رغم موضعگیری صریح علما و مراجع معظم تقلید، دغدغهها و منویات این عزیزان همچنان مورد غفلت مسئولان فضای مجازی کشور قرار گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین کهوند به دایره تاثیرگذاری فضای مجازی در فرهنگ اجتماعی و نقش مخرب آن در تضعیف بنیان خانواده و شکل گیری مسائل جدید اجتماعی اشاره نمود و یادآور شد: همگان در شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی شاهد بودیم که سرویس دهندگان خارجی با مدیریت محتوا، تمام اظهارهمدردیها، نوشتهها و تصاویر این شهید عزیز را حذف میکردند؛ این امر توهینی بزرگ به ملت ایران بود که مسئولان مربوطه تاکنون هیچ واکنشی به آن نشان ندادهاند؛ شبکه ملی اطلاعات باید به مطالبه عمومی تمام آحاد جامعه تبدیل شود. وی جای خالی شکلگیری مرکز دین و رسانه در حوزههای علمیه را بسیار مهم ارزیابی نمود و اظهار داشت: تربیت مجتهدین رسانهشناس از امور ضروری عصر نوین است که متاسفانه مورد غفلت نهادهای دینی به ویژه حوزههای علمیه قرار گرفته است.
این کارشناس فضای مجازی با تأکید بر این که راهاندازی شبکه ملی اطلاعات و ارتباطدهی آن با میلیونها سایت سالم خارجی، میتوان اینترنت سفید را در کشور راهاندازی نمود؛ اظهارداشت: با راهاندازی اینترنت سفید در کشور، با خیالی راحت، میتون اینترنت را در اختیار فرزندان ایران زمین قرار داد. حجت الاسلام والمسلمین کهوند با بیان این که صهیونیست ها، مستقیم و غیر مستقیم مالک تمام سرویسهای فضای مجازی جهان هستند، که هم زمان شرکتهای بزرگ تولید کننده سلاحها و بمبهای کشتار جمعی را مدیریت میکنند، اظهارداشت: باید واقعیتهای حاکم بر فضای مجازی را به مردم تشریح نموده، عموم هموطنان و خانوادهها را با آسیبها، الزامات، اقتضائات و چالشهای این عرصه آشنا نمود. گفتنی است؛ در بخش پایانی این نشست، طلاب و روحانیون با مطرحسازی پرسشها، دغدغهها و دیدگاههای خود، در بحث مشارکت نموده، حجت الاسلام کهوند به برخی از سوالات مطرح پاسخ داد.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مصطفی ابوطالبی
- دسته: اخبار
- بازدید: 1492
به گزارش خبرنگار مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین سلطانی در جلسه طلاب و فضلای کرج که سه شنبه، بیست و ششم آذرماه در دفتر حضرت آیت الله نوری همدانی برگزار شد، به اغتشاشات اخیر محمد شهر کرج اشاره کرد و اظهار داشت: خالص ترین اشخاصی که در نوک حمله قرار داشته و قائله اغتشاشات را خواباندند، طلاب و سپس بسیجیان عزیز بودند. وی ابراز داشت: ما آنچه که به نفع اسلام و نظام است را درست و به جا انجام داده و از مسئولیت ها شانه خالی نخواهیم کرد؛ به همین دلیل طلاب عزیز برای دفع این اغتشاشات، حضور فعال داشته و به موقع حضور پیدا کردند.
مدیر مدرسه علمیه امام جواد (ع) محمدشهر با اشاره به روایتی از امام صادق علیه السلام، خاطرنشان ساخت: حضرت در این حدیث فرمودند: «علماء شیعتنا مرابطون بالثغر الذی یلی ابلیس و عفاریته یمنعونهم عن الخروج علی ضعفاء شیعتنا و عن ان یتسلط علیهم ابلیس و شیعته النواصب الا فمن انتصب لذلک من شیعتنا کان افضل ممن جاهد الروم و الترک و الخزر ألف ألف مره لانه یدفع عن ادیان محبینا و ذلک یدفع عن ابدانهم/ علمای شیعه ما مرزداران هستند که بر مرزهای ایمان مردم و در برابر ابلیس و پیروانش به مرزداری می پردازند آنها را از هجوم به ضعفای شیعه باز می دارند و شیعه را از تسلط ابلیس و یاران ناپاکش محفوظ و مصون نگه می دارند آگاه باشید آنکس از شیعیان که چنین وظیفه ای را به عهده می گیرد هزار هزار مرتبه برتر از مجاهدین است که با (دشمنان آن روزگار اسلام) روم و ترک و خزر جهاد می کنند چون او از دین محبان ما دفاع می کند و دیگری از بدنهای ایشان».
حجت الاسلام والمسلمین سلطانی تصریح کرد: امروز دشمن دین و باورهای مردم را نشانه گرفته و طلاب و فضلا باید به وظایف خود عمل نمایند. وی بیان داشت: حمله به مدارس محمدشهر از گذشته وجود داشته و چهار مرتبه اتفاق افتاده بود؛ اما اغتشاشگران در اغتشاش آبان ماه با قریب به ۷۰۰ نفر به صورت جدی تر وارد شده و نزدیک به ۳۰۰ نفر از آنان به داخل مدرسه وارد شدند تا به مدرسه علمیه آسیب وارد کنند. مدیر مدرسه محمد رسول الله (ص) محمدشهر اظهار داشت: ورود این افراد با برنامه ریزی کامل انجام شده بود و سران اغتشاشگران به صورت مست و با تجهیزات کامل وارد مدرسه شده و در نزدیک به ۲۰ دقیقه، کل مدرسه را از این رو به آن رو کردند.
حجت الاسلام والمسلمین سلطانی ابراز داشت: این افراد موادی به همراه خود داشتند که حتی بتن داخل اتاق ها را پودر کرده و بخاری ها و پنجره ها آب شده بودند. وی خاطرنشان ساخت: انفجار، تخریب و غارت از برنامه های آنان در این اغتشاش بود و پس از غارت اموال، ماشین ها و مدرسه را به آتش کشیدند. مدیر مدرسه علمیه امام جواد (ع) محمدشهر تصریح کرد: امروز جامعه آرام نیست و مردم عصبانی و ناراحتند و آتش زیر خاکسترند؛ البته از این نوع اغتشاشات نیز ناراحتند؛ اما وضع موجود نیز برایشان قابل هضم نیست. حجت الاسلام والمسلمین سلطانی بیان داشت: متأسفانه مسئولین واقعیت ها را به مردم نگفته و جامعه از این وضع ناراحت است. وی اظهار داشت: مؤمنین محمدشهر در این شب ها از مساجد گوناگون شهر برای حفاظت از حوزه علمیه حضور داشتند تا حوزه محفوظ بماند و آسیبی به آن نرسد.
مدیر مدرسه علمیه محمد رسول الله (ص) محمدشهر ابراز داشت: آموزش مردم در مطالبه گری یکی از وظایفی است که بر دوش ما طلاب و روحانیون است تا مردم بتوانند به صورت صحیح، اعتراضات خود را بیان نمایند. حجت الاسلام والمسلمین سلطانی در پایان خاطرنشان ساخت: متأسفانه برخی از مسئولین اسم اسلامی دارند؛ اما از اسلام چیزی نمی دانند؛ طلاب و فضلا باید برای مردم تشریح کنند که اسلام از برخی از مسئولین ما جداست.
در این جلسه جناب آقای دانش کهن نیز به ایراد سخن پرداخت و گفت: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی کرج قریب به سه سال است که راه اندازی شده و آسیب شناسی انتخابات گذشته در آن انجام شده است. وی اظهار داشت: احزاب انقلابی گوناگون، عضو شورای مرکزی استان شده و نفراتی از حوزه، دانشگاه و صنف های گوناگون با رأی گیری انتخاب شده و عضو جمع ۳۲ نفره شورای استان البرز شده اند. رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی کرج ابراز داشت: ۱۵ کمیته زیرمجموعه این شورا فعالیت داشته و بازوهای اجرایی این شورا می باشند؛ همچنین در هر شهرستان هیأت مؤسسی راه اندازی شده که این هیأت موظف است مجمعی را با حضور حداقل ۲۵۰ نفر برگزار نماید تا ۱۷ نفر را برای شورای ائتلاف شهر کرج انتخاب نمایند. وی خاطرنشان ساخت: وقتی شورای ائتلاف هر شهر با رأی مجمع تعیین شد، مهمترین وظیفه آنان ارزیابی کاندیداهای هر شهر است تا سه برابر ظرفیت هر شهر، نفرات را معرفی کرده تا در نهایت با برنامه های مختلف و نظرسنجی، به منتخب مردم رسیده و به جامعه معرفی شوند.
دانش کهن تصریح کرد: متأسفانه این شورا در استان کرج دیر راه اندازی شده و این فرصت را از دست دادیم تا از افراد ارزشی و انقلابی برای شرکت در انتخابات مجلس دعوت نماییم؛ اما از میان افرادی که ثبت نام کرده اند، شخص مورد نظر خود در هر شهرستان را به مردم معرفی خواهیم کرد. وی بیان داشت: در بازار انتخابات، به شدت بحث تهمت، غیبت و … علیه نامزدها رواج پیدا کرده و رعایت تقوا نمی شود و طلاب و فضلا در فرصت های مختلف باید برای مردم این موضوع را تذکر داده و تشریح نمایید.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی کرج اظهار داشت: متأسفانه نگاه منفی مردم با این اوضاع بیشتر خواهد شد و در شرکت آنان در انتخابات مجلس شورای اسلامی اثرگذار خواهد بود. دانش کهن ابراز داشت: شایسته سالاری یکی از مباحثی است که باید برای مردم تشریح شود تا افرادی انقلابی، توانمند، اثرگذار و … به مجلس شورای اسلامی راه پیدا نمایند.
آقای عزیزیان، عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی کرج نیز در این جلسه به ایراد سخن پرداخت و گفت: کشور در بحث فلسفه سیاسی، حوزه های مختلف انتخاباتی را گذرانده و دوران های گوناگونی را پشت سر گذاشته است. وی ابراز داشت: سؤالی که می توانیم امروز بیان کنیم این است که آیا اصولا می توانیم برنامه انقلابی را از انسان غیرانقلابی بخواهیم؟ آیا می توانیم برنامه تحولی را از انسان التقاطی بخواهیم؟ که باید پاسخ دهیم، نمی توانیم؛ به همین دلیل باید افراد انقلابی و توانمند انتخاب نماییم.
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی کرج خاطرنشان ساخت: وحدت نیروهای انقلاب و شناسایی افراد دارای گفتمان از وظایف این شوراست و احزاب گوناگون انقلابی نیز بر این اساس به این شورا پیوسته اند. عزیزیان تصریح کرد: تنها راهی که می توانیم مجلس شورای اسلامی را از این وضعیت فعلی دربیاوریم، پیوستن به شورای ائتلاف است تا بتوانیم افرادی انقلابی و صالح راهی مجلس نماییم. در پایان به سؤالات انتخاباتی طلاب و فضلای کرج و اشتهارد پاسخ داده شد.
همچنین در این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین عزیزیان، نماینده طلاب کرج و اشتهارد نیز در این جلسه ضمن خیرمقدم گفت: انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش داریم که انتخاباتی بسیار مهم می باشد. وی ابراز داشت: جلسات ماهانه طلاب و فضلای کرج به صورت منظم برگزار خواهد شد و جلساتی پیرامون انتخابات مجلس خواهیم داشت.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مصطفی ابوطالبی
- دسته: اخبار
- بازدید: 1804
به گزارش خبرنگار مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین مختاری، امام جمعه ساوجبلاق در جلسه طلاب و فضلای استان البرز که سه شنبه، بیست و هشتم آبان ماه در دفتر حضرت آیت الله نوری همدانی برگزار شد، اظهار داشت: بنده قریب به یک سال است که در خدمت مردم عزیز ساوجبلاق بوده و آنچه در این مدت از مردم شریف مردم این منطقه مشاهده شد، صفا، صمیمیت و ولایتمداری بوده است.
وی ابراز داشت: یکی از جاذبه های استان البرز برای بنده، حضور یک شخصیت عالم، فاضل، انقلابی، مجاهد و شجاع به عنوان نماینده ولی فقیه در استان بوده است که انصافا جای تقدیر از ایشان دارد.
امام جمعه ساوجبلاق خاطرنشان ساخت: اعتقاد ما این است که اولین وظیفه امام جمعه در هر منطقه، ساماندهی و ارتقاء وضعیت فرهنگی، اجتماعی و مذهبی آن منطقه است که با این نگاه، تمام مساجد منطقه را سرکشی کرده و پشت سر امام جماعت محترم مسجد نمازی را اقامه کرده و شنونده سخنان مردم بودیم تا بتوانیم با اوضاع و احوال فرهنگی، اجتماعی و مذهبی منطقه آشنایی پیدا نماییم.
حجت الاسلام والمسلمین مختاری تصریح کرد: یکی از واقعیت هایی که باید به آن اشاره کرد، تخریب دشمنان نسبت به روحانیت است که شاهد آن در استان البرز نیز هستیم و سبب برخی مشکلات شده است.
وی بیان داشت: اگر بخواهیم ساماندهی و تغییر وضعیت فرهنگی اتفاق بیفتد، باید دیوار میان مردم و روحانیت فرو ریخته و همسویی و همراهی مردم اتفاق بیفتد تا بتوانیم شاهد وضعیت مناسب تری باشیم.
امام جمعه ساوجبلاق اظهار داشت: برنامه های کوتاه مدتی که در این مدت برنامه ریزی کردیم، بر اساس تقویت نهاد نمازجمعه با مردم بوده است تا بتوانیم شاهد همراهی آنان برای انجام وظایف باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین مختاری ابراز داشت: اگر بتوانیم فعالیت های برنامه محور در شهرستان داشته باشیم، می توانیم موفق شویم و این تجربه را در شهرستانی که قبلا در آن به عنوان امام جمعه حضور داشتم، کسب کرده ایم و دستاورهای بسیار خوبی به ثبت رسیده است.
وی خاطرنشان ساخت: امروز در حال رصد و تحلیل وضعیت موجود در ساوجبلاق هستیم تا بر اساس آن، اطلس اجتماعی را تدوین کرده و بر اساس آن به فعالیت بپردازیم.
امام جمعه ساوجبلاق تصریح کرد: امروز اندیشکده ای در ساوجبلاق راه اندازی شده تا بتوانیم بر اساس دریافت داده ها، برنامه های متناسب با مشکلات و معضلات ارائه نماییم.
حجت الاسلام والمسلمین مختاری بیان داشت: نیازمند پیشنهادات و نظرات طلاب و فضلای منطقه هستیم تا بتوانیم الگویی مناسب برای منطقه ساوجبلاق تهیه کرده و به اجرا برسانیم.
وی در بخش دیگر از سخنان خود به موضوع گرانی بنزین پرداخت و اظهار داشت: قانون هدفمندکردن یارانه ها دولت را مکلف کرده است که قیمت حامل های انرژی را سالانه با شیب ملایم بیشتر نماید؛ اما دولت فعلی در شش سال گذشته نسبت به بنزین این کار را انجام نداد و از انجام آن شانه خالی کرد و یکدفعه ۳۰۰ درصد بر قیمت آن افزود که سختی های فراوانی را برای مردم در پی خواهد داشت.
امام جمعه ساوجبلاق ابراز داشت: ما در زمان مقابله ملی با استکبار جهانی قرار داشته و در مقطعی حضور داریم که تحریم ها اثرات مدنظر استکبار را نداشته و به وفاقی رسیده بودیم؛ اما با تصمیمی که درباره بنزین گرفتند، کشور را به این وضعیت رسانده اند و جای گلایه از دولت دارد/.
حجت الاسلام والمسلمین مختاری خاطرنشان ساخت: گلایه دوم ما از مجلس شورای اسلامی است که در این شش سال نسبت به دولت تذکری نداشته و باید برای انجام آن پافشاری می کردند تا مسئله ای مثل بنزین یکدفعه ۳۰۰ درصد افزایش قیمت نداشته باشد.
وی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی در این چند سال کاملا همراه با دولت بود؛ در حالی که نمایندگان مجلس باید وکیل مردم باشند؛ نه وکیل دولت.
امام جمعه ساوجبلاق بیان داشت: خروجی این کارها همین وضعیت اخیر بود که پس از افزایش بالای قیمت بنزین، شاهد حوادث و اتفاقات گوناگون در کشور هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین مختاری با اشاره به اینکه افزایش ۳۰۰ درصدی بنزین دور از تدبیر بود، اظهار داشت: شبی که دولت قیمت بنزین را اعلام کرد، عمده کانال های همسو با دولت به صورت هدفمند، فرمایشات رهبر انقلاب درباره مصرف بالای بنزین که تقریبا یک و نیم سال پیش انجام شده بود را منتشر کردند تا بار این کار را بر دوش ایشان بیندازند.
وی به سخنان رهبر انقلاب در ابتدای درس خارج درباره موضوع بنزین اشاره کرد و ابراز داشت: آینده قضاوت خواهد کرد که این مرد بزرگ الهی چه فداکاری و ایثاری انجام داد که این بار را بر دوش خود کشید تا نظام مصون از اتفاقات بزرگتر بماند.
امام جمعه ساوجبلاق خاطرنشان ساخت: ایشان در ابتدای درس خارج خود فرمودند نظرات کارشناسی در خصوص بالارفتن قیمت بنزین متفاوت است و بنده هم در این خصوص صاحب نظر نیستم؛ اما به موضوع مردم سالاری احترام گذاشتند و از تصمیم سران سه قوه که مسئول دو قوه آن با انتخاب مردم انتخاب می شوند، حمایت کردند.
وی بیان داشت: برخی از مسئولین با فعالیت های خود به دنبال بزک کردن برجام هستند؛ اما باید گفت که مرحوم برجام، قابل بزک کردن نیست و از ۱۰۰ نفر مردم این کشور، پنج نفر هم به برجام فکر نمی کنند.
امام جمعه ساوجبلاق اظهار داشت: وقتی فتنه در سال ۸۸ اوج گرفت، بسیاری از بزرگان از سر خیرخواهی به رهبر انقلاب سفارش کردند که انتخابات را مجدد برگزار کنید؛ اما ایشان مردانه ایستاد و تمام مشکلات را به جان خرید تا الی الابد در این نظام انتخابات های دیگر هم به درستی برگزار شود؛ اگر ایشان انتخابات دیگری برگزار می کرد، در سال ۹۲ و ۹۶ هم باید کاندیداهایی که رأی نیاوردند، آشوب کرده و طالب انتخابات دیگری می شدند؛ اما ایشان ایستاد و نگذاشت انتخابات مجدد برگزار شود.
حجت الاسلام والمسلمین مختاری ابراز داشت: اگر رهبر معظم انقلاب در مقابل این موضوع نمی ایستادند، فردا بر سر مذاکره، موشک، حجاب و … شاهد آشوب های خیابانی و کوتاه آمدن نظام بودیم و نمی توانستیم مشکلات را جمع کنیم.
وی در بخش پایانی سخنان خود به وضعیت استان البرز اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: این استان دارای چندگانگی در موضوعات مختلف است و در موضوع بالارفتن قیمت بنزین هم شاهد مشکلاتی بوده ایم.
امام جمعه ساوجبلاق تصریح کرد: در روز اولی که در هشتگرد اعتراضات انجام شد، ۲۰ نفر دستگیر شدند که ۱۸ نفر از آنان، زن و دو نفر از آنان مرد بودند که نکته قابل توجه اینجاست که ۱۹ نفر از این افراد، غیر بومی و فقط یک نفر بومی منطقه بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین مختاری بیان داشت: حضور این افراد کاملا برنامه ریزی شده بود و هماهنگی سازمان یافته ای وجود داشت تا اغتشاشاتی در منطقه داشته و با سلاح گرم وارد برنامه خود شدند.
وی اظهار داشت: یکی از برنامه های آشوب گران از شب اول آشوب ها، غارت اموال بود که این برنامه کلید خورد.
امام جمعه ساوجبلاق ابراز داشت: ۱۵۰ نفر از لیدرها و سرشاخه های آشوب گران تا دیروز در کرج توسط نیروهای امنیتی دستگیر شدند و امروز هم شاهد مشکلات کمتری بوده ایم.
حجت الاسلام والمسلمین مختاری در پایان از طلاب و فضلا درخواست کرد برای ساماندهی وضعیت فرهنگی و اجتماعی در منطقه حضور پیدا نمایند.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین حسینی، امام جمعه طالقان نیز در این جلسه به ایراد سخن پرداخت و گفت: در شهر مقدس قم بزرگان بسیار زیادی پرورش یافته و امروز پرچم اهل بیت (ع) به دست ایران اسلامی و شهر مقدس قم قرار گرفته است؛ این پرچم فقط پرچم سیاسی نیست؛ بلکه پرچم علمی نیز هست.
وی ابراز داشت: برای مکتب و علمای قم وعده های بسیاری از سوی اهل بیت (ع) وجود دارد که علم از این شهر به دنیا عرضه خواهد شد و مرکزیت ایران به پرچم داری قم در آخرالزمان به وجود خواهد آمد.
امام جمعه طالقان خاطرنشان ساخت: حیات جهان اسلام به قم بستگی دارد و در روایات آمده است که این پرچم به دست صاحب آن که امام زمان (عج) است، سپرده خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی تصریح کرد: ما باید بنابر این روایات، جایگاه خود را دانسته و قدر زمان، مکان و جایگاه فعلی خود را بدانیم.
وی در بخش دیگر از سخنان خود به برخی از روایات درباره طالقان اشاره کرد و بیان داشت: نام طالقان در روایات مربوط به ظهور حضرت ولی عصر(عج) و تعداد یاران آن حضرت آمده است که نشان دهنده اهمیت این شهر است.
امام جمعه طالقان اظهار داشت: این شهر در گذشته از جمعیت بالایی برخوردار بوده است؛ به نحوی که در سال ۱۳۰۹، یکی از روستاهای طالقان، جمعیتی به اندازه کرج داشته است.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی ابراز داشت: امروز جمعیت طالقان به اندازه گذشته نیست؛ اما می توانیم به جرأت بگوییم که حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار نفر از طالقانی ها در سراسر کشور پراکنده هستند.
وی خاطرنشان ساخت: امروز مدرسه علمیه ای که در طالقان وجود دارد، مخصوصا در یک سال اخیر از کیفیت بالایی برخوردار شده است.
امام جمعه طالقان تصریح کرد: امروز طالقان دارای ۲۶ بقعه و امامزاده است و تاکنون بافت سنتی خود را حفظ نموده است؛ اما باید مراقب برخی برنامه ها در این شهر بود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی بیان داشت: امروز گردشگران بسیاری در این شهر حضور پیدا می کنند که نیازمند مراقبت بیشتر برای عدم تغییر فضای مذهبی و سنتی این شهر است.
وی اظهار داشت: پس از استقلال استان البرز از تهران، شاهد آن بوده ایم که سد طالقان را متعلق به استان تهران دانسته و تهرانی ها از سود استخراج برق آن استفاده می کنند؛ اما رودخانه طالقان که مشکلات بسیاری پیرامون آن وجود دارد را به این شهر داده اند.
امام جمعه طالقان ابراز داشت: طالقان از شهرهایی است که هرگز اهل سنت در آن حضور نداشته و همیشه تشیع در این شهر ساکن بوده اند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی خاطرنشان ساخت: ما نیازمند تقویت مدارس علمیه استان البرز و شهرستان طالقان هستیم؛ چراکه استان البرز، استانی مهاجرپذیر بوده و باید با حضور مستمر و مرتب خود آن را حفظ نماییم.
وی تصریح کرد: این شهرستان بزرگان بسیار زیادی همچون مرحوم آیت الله طالقانی را داشته اند که افتخار منطقه ما هستند.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین مشفقی پور، نماینده طلاب و فضلای طالقان نیز در این جلسه به وقایع اخیر کشور و بیانات مقام معظم رهبری درباره موضوع گرانی بنزین اشاره کرد و گفت: ما باید به داشتن چنین رهبر حکیم و فرزانه ای افتخار کرده و به جان ایشان دعا کنیم که کشور را در بحران های خاص و مواقع حساس مدیریت کرده و از مشکلات عبور می دهند.
وی اظهار داشت: ایشان از آبروی خود در قضیه بنزین مایه گذاشتند و در وسط میدان از تصمیم سران سه قوه حمایت کردند.
نماینده طلاب و فضلای طالقان ابراز داشت: این شهرستان با سدی که در آن ساخته شده است، در معرض خطر است و نیازمند حضور فعال طلاب و فضلا در منطقه هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین مشفقی پور در بخش دیگر از سخنان خود به ارائه نکاتی درباره سایت طلاب و فضلای استان البرز اشاره کرد.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مصطفی ابوطالبی
- دسته: اخبار
- بازدید: 2219
به گزارش خبرنگار مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در جلسه طلاب و فضلای البرزی مقیم قم که شنبه، بیست و هفتم بهمن ماه در دفتر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی برگزار شد، ضمن تبریک ایام پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اظهار داشت: راهپیمایی ۲۲ بهمن حماسه بزرگ مردمی بود که در ایران اسلامی شکل گرفت و چشم دشمنان انقلاب و نظام اسلامی را کور کرد؛ این حرکت و شروع دهه پنجم انقلاب را به سربازان حضرت ولی عصر(عج) تبریک عرض می نمایم.
وی ابراز داشت: ۴۰ سال و چهار دهه پر از فراز و نشیب از پیروزی انقلاب اسلامی ایران می گذرد و در ابتدای دوره و دهه پنجم قرار گرفته ایم؛ رهبر انقلاب دو روز بعد از راهپیمایی بیانیه ای را صادر کردند که بسیار مهم بوده و مسیر راه را برای آینده مشخص می نماید.
نماینده ولی فقیه در استان البرز خاطرنشان ساخت: در این بیانیه شاخص هایی وجود داشته و وظایف اقشار گوناگون مردم معین گردیده است؛ به خصوص رهبر انقلاب از جوانان مطالبات بیشتری داشته اند که باید همت بالاتری داشته باشند.
امام جمعه کرج تصریح کرد: هر کدام از ما در هر جا و با هر توان باید نقش خود را به خوبی ایفا کرده تا شتاب حرکت ایران به سمت اهداف بیشتر شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی بیان داشت: تشکیل گروه و ایجاد انسجام لازم در میان خود از مباحثی است که باید به آن اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره به شاخصه های طلاب و دانشجویان، اظهار داشت: «فراگیرسازی گفتمان انقلابی گری»، «افزایش بصیرت و سطح آگاهی سیاسی و دینی»، «داشتن تحلیل سیاسی و اعلام موضع به موقع»، «آگاه سازی جامعه»، «فسادستیزی و مطالبه عدالت» و … از شاخصه های طلاب و دانشجویان ماست که باید داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان البرز ابراز داشت: اگر قدرت تحلیل سیاسی نداشته باشیم و آن را تقویت نکنیم، سر ما کلاه گذاشته و همچون امیرالمؤمنینی در خانه خانه نشین خواهد شد.
امام جمعه کرج خاطرنشان ساخت: درباره انقلابی گری زیاد صحبت می شود؛ گرایش های سیاسی مختلف به نحوی انقلابی را به نحوی تعریف می کنند که مطابق با جهت گیری خودشان باشد و به همین دلیل است که امروز اصولگرایان، اعتدالیون، اصلاح طلبان همه خود را انقلابی می دانند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی بیان داشت: انقلابی به معنای تسلیم وضع موجود نشدن و برای تحقق آرمان های بزرگ الهی و انسان تلاش نمودن و منافع فردی را در نظر نگرفتن است و تحقق این آرمان فقط در تشکیل حکومت اسلامی ممکن است.
نماینده ولی فقیه در استان البرز اظهار داشت: محافظه کاری یکی از آفت های انقلابی گری است؛ روحیه انقلابی تلاش می کند اراده ها را معطوف به هدف تعریف کند؛ روحیه انقلابی موتور محرکه جامعه است که اگر خاموش شود، دوران زوال تمدنی برای آن نظام پدید خواهد آورد.
امام جمعه کرج ابراز داشت: اگر باورهای ما عوض شود، رفتار ها عوض خواهد شد و زمانی که رفتارها تغییر کرد، استحاله صورت خواهد گرفت؛ دشمن طرحی ۱۰ ساله را برای استحاله نظام طراحی کرده اند تا در سال ۹۸ به نتیجه ۱۰ ساله آن برسند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی خاطرنشان ساخت: عمده حرفی که دشمن در آن طراحی بیان می کند، آن است که ایران را بتوانیم مهار کرده و در این مهار، تغییر باور را به وجود آوریم.
وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب شاخصه های انقلابی گری را در «پایبندی به مبانی و ارزش های اساسی انقلاب»، «هدف گیری آرمان های انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنان»، «پایبندی به استقلال همه جانبه کشور»، «حساسیت در برابر دشمن و کار و نقشه دشمن و عدم تبعیت از او» و «تقوای دینی و سیاسی» عنوان کرده اند و فرمودند این پنج شاخصه در هر شخصی باشد، قطعا انقلابی است.
نماینده ولی فقیه در استان البرز بیان داشت: بیانیه گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب نیاز به همایش، نمایش، سمینار، کتاب و … ندارد، بیانیه ای صمیمی است که باید انسان جلوی خود گذاشته و مطابق با آن عمل کرد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی به موضوعاتی همچون FATF، پالرمو و اینستکس اشاره کرد و ابراز داشت: اینستکس ایران را خوار و ذلیل خواهد کرد و حتی نفت در برابر غذا هم نیست و عزت ایران اسلامی که با خون ۳۰۰ هزار شهید به دست آمده را زیرپا خواهد گذاشت.
وی خاطرنشان ساخت: برای هر صندلی مسئولین کشور، ۷۰ شهید داده شده است تا آن کرسی در اختیار او قرار بگیرد؛ اما مشاهده می کنیم که در مجلس شورای اسلامی برای اینکه با امام جمعه کرج به خاطر جلوگیری از سخنرانی رئیس مجلس برخورد شود، ۱۹۱ نماینده امضا داده اند؛ ولی در مقابل می بینیم برای مقابله با یکی از جاهایی که میلیاردها تومان به نظام ضربه زده بود، ۱۳ نماینده امضا می کنند.
نماینده ولی فقیه در استان البرز تصریح کرد: روحانیت رهبری فکری جامعه را باید در دست داشته باشد؛ طلبه ای که از اوضاع کشور و دنیا مطلع نباشد، فرزند زمان خود نیست؛ طلاب باید درک و تحلیل سیاسی داشته باشند.
امام جمعه کرج بیان داشت: رهبر معظم انقلاب در منویات خود فرموده اند: «تبیین اساس کار ماست؛ ما با ذهن ها و دل ها مواجهیم؛ باید دل ها قانع شوند؛ اگر دل ها قانع نشد، بدن ها به راه نمی افتد، جسم ها به کار نمی افتد؛ تبیین اساس کار ماست».
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی اظهار داشت: ما باید برای تمدن اسلامی انسان بسازیم و حوزه و دانشگاه باید ورود کرده و خود طلاب و دانشجویان تلاش کنند.
وی ابراز داشت: بالاترین شغل در عالم هستی، دعوت به خداست که کار من و شمای طلبه است و باید مراقب باشیم که گرفتار مباحث دنیایی نشویم.
نماینده ولی فقیه در استان البرز خاطرنشان ساخت: نبی مکرم اسلام(ص) فرمود: «من طلب العلم تکفل الله برزقه/ کسی که طلب علم کند، خدا کفالت او را بر عهده خواهد گرفت» و هدف گیری ما در زندگی باید مطابق با این روایت باشد.
امام جمعه کرج تصریح کرد: رعایت حق والدین و بزرگان حوزه از مباحث ضروری برای طلاب و فضلاست؛ متأسفانه گاهی مشاهده می شود که برخی بسیار بی پروا نسبت به بزرگان حوزه سخن می گویند که باید مراقب بود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در پایان سخنرانی خود به برخی از سؤالات طلاب و فضلا پاسخ داد.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین ستوده، مدیر مرکز خدمات استان البرز نیز در این جلسه اظهار داشت: مرکز خدمات حوزه های علمیه در سال ۱۳۷۰ به دستور رهبر انقلاب تأسیس شد تا بخشی از نیازهای ضروری طلاب عزیز و علمای گرامی را مرتفع نمایند تا نسبت به دغدغه های کمتری نسبت به مسائل معیشتی داشته باشند.
وی ابراز داشت: روایت «اذا رأیت عالما فکن له خادما/ هر وقت عالمی را دیدی، به او خدمت کن» سرلوحه کار ما در مرکز خدمات استان البرز بوده و ان شاءالله خواهد بود.
مدیر مرکز خدمات استان البرز خاطرنشان ساخت: در حال حاضر ۷۰۰ امام جماعت فعال در مساجد استان داریم که مشغول به فعالیت بوده و ۱۰ حوزه علمیه برادران و ۱۶ حوزه علمیه خواهران در این استان فعال هستند.
حجت الاسلام والمسلمین ستوده تصریح کرد: طلاب مشغول به تحصیل در این استان ۱۲۳۰ طلبه در حوزه های علمیه برادران و ۲۹۱۰ طلبه در حوزه علمیه خواهران می باشد.
وی بیان داشت: با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در استان البرز، ایشان با جدیت سرکشی به اساتید، خانواده معمرین، خانواده مرحومین و … را در دستور کار قرار داده که بسیار مناسب بوده است.
مدیر مرکز خدمات استان البرز اظهار داشت: یکی از برنامه های مرکز خدمات البرز، سرکشی به مزدوجین جدید است که برکات زیادی داشته است.
حجت الاسلام والمسلمین ستوده ابراز داشت: تجلیل از فرزندان ممتاز تحصیلی طلاب است که اثرات مناسب بالایی داشته است؛ چراکه فرزندان طلاب افتخار می کنند که فرزند یک طلبه یا روحانی است.
وی خاطرنشان ساخت: برگزاری اردوهای خانوادگی از دیگر برنامه های مرکز خدمات حوزه است که خوشبختانه بازخوردهای مناسبی داشته است.
حجت الاسلام والمسلمین هادی، نماینده طلاب کرج نیز در این جلسه به نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرج خیرمقدم گفت و یکی از طلاب البرزی نیز به دست حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی ملبس به لباس مقدس روحانیت شد.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مصطفی ابوطالبی
- دسته: اخبار
- بازدید: 987
به گزارش خبرنگار مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، حجت الاسلام حیدری در جلسه طلاب و فضلای کرجی حوزه علمیه قم که سه شنبه، بیست و پنجم دی ماه در دفتر آیت الله العظمی نوری همدانی برگزار شد، ضمن ارائه تاریخچه ای از تأسیس فرقه ضاله احمد الحسن خاطرنشان کرد: این شخص خود را با چهار واسطه منتسب به امام زمان(عج) می داند و تا کنون بیش از ۵۰ ادعا را در رابطه با خود مطرح نموده است.
وی در ادامه به برخی از ادعاهای احمد الحسن اشاره نمود و اظهار داشت: احمد الحسن برای معصومین و انبیای الهی تنها در رسالت قائل به عصمت است؛ علیرغم این که خود را فرستاده صاحب الزمان(عج) می نامد، برای خود عصمت مطلق قائل است.
این کارشناس مهدویت با بیان این که فرقه ضاله احمد الحسن در درون برخی از طلاب رخنه نموده، با فریب تعدادی، بدنه تبلیغی و فعالیت های تشکیلاتی را توسط عده ای از مبلغان روحانی پیگیری می کنند، اظهار داشت: این روحانیون توسط غیر طلاب جذب شده، با ارائه مباحث روایی و تفسیر و تاویل احادیث بر اساس رویکرد فکری و اندیشه ای خود، موجبات انحراف اشخاص را فراهم می سازند.
حجت الاسلام حیدری با اشاره به این که احمد الحسن با توجیه اظهار ممانعت از درگیری برخی از طرفداران و ترس از فتوای برخی از علما خود را پنهان نموده است، اذعان داشت: احمد الحسن با تاویل روایات و اسناد خلاف، ضعیف و حتی تطبیقی به کتاب های تورات و انجیل، خود را وصی منجی عالم بشریت می نامد.
وی در ادامه به برخی از کتب انتسابی به احمد الحسن اشاره کرد و گفت: احمد الحسن در کتاب های خود ادعاهای ضد و نقیض متعددی را بیان نموده است که علما و اندیشمندان پاسخ های دقیقی را داده اند.
وی برخی از روایات اسنادی احمد الحسن را مورد توجه قرار داد و اذعان داشت: احمد الحسن در عین بصری بودن، برای اثبات یمانی بودن خود ضمن تمسک به روایات اهل سنت و استناد تأویلی به آن، روایات ۱۲ مهدی که اشاره به اهل بیت علیهم السلام دارد را به خود نسبت می دهد.
وی با بیان این که احمد الحسن ادعا می کند؛ من نخستین ایمان آورنده به صاحب الزمان(عج) هستم، تصریح کرد: احمد الحسن با این که از تبار سادات نیست و حتی همراه یکی از برادرانش جزء بعثی ها بود، خود را سید و اولاد اهل بیت علیهم السلام می نامد.
این کارشناس مهدویت افزود: احمد الحسن خود را از ذریه امام زمان(عج) می داند، در حالی که روایات متعددی بر نفی ذریه امام زمان(عج) دلالت دارد.
حجت الاسلام حیدری در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر مکان استقرار احمد الحسن معلوم نیست و گمانه زنی های متعددی از ارتباط او با رژیم صهیونیستی و حمایت مالی وهابیت از این جریان مطرح می گردد.
همچنین حجت الاسلام مظاهری نیز در ادامه این جلسه با بیان این که عرفان های کاذب از سال های پیشین در دستور کار نهادهای فرهنگی و امنیتی کشور ها قرار گرفته اند، خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی ایران، هر کدام از نهادهای فرهنگی و امنیتی به تناسب وظایف و اختیارات اقدامات و فعالیت هایی را انجام داده اند، که به عنوان نمونه موسسه بهداشت معنوی از بدو تاسیس در این راستا تحقیقات فراوانی را رقم زده و بیش از ۵۰ عنوان کتاب منتشر کرده است.
رئیس موسسه بهداشت معنوی افزود: این مؤسسه در سال ۱۳۹۳ بر اساس تحقیقات صورت گرفته متوجه شد علیرغم گسترش فعالیت ها در سطح عمومی، عرصه مدعیان دروغین با ورود جدی در عرصه ارائه مهارت زندگی، تربیت کودک و یا ترویج مهارت های زیستی، از بودجه های دولتی و ظرفیت سازمان های فرهنگی استفاده می کنند.
حجت الاسلام مظاهری ضمن اشاره به مصادیقی از تغییر رویه عرفان های کاذب، با بیان این که فردی با ادعای تقویت ذهن و تند خوانی در میان غفلت نهادهای حوزوی، عرفان های نو ظهور هندی را به صورت غیر مستقیم ترویج می نمود، خاطرنشان کرد: این جریان ها از ظرفیت بودجه های دولتی برای پوشش فعالیت های خود بهره گرفتند؛ موسسه بهداشت معنوی از آن سال تاکنون رویکرد چاپ کتاب های جدید را کاهش داده، به سمت ارائه تحقیقات علمی، عملیاتی و کاربردی ناظر به مطالعات نخبه سوق داده است.
وی ضمن ارائه گزارشی از عرفان های نوظهور و کاذب، افزود: در حوزه مطالعات روانشناسی دین و الهیات، از عرفان های کاذب به عنوان جنبش های نوین دینی یاد می شود؛ موسسه inform در سال ۲۰۱۲ با ارائه آماری از فعالیت و شکل گیری این جنبش ها، تعداد جنبش های نوین دینی فعال در جهان را بالغ بر چهار هزار جریان می داند.
رئیس موسسه بهداشت معنوی با اشاره به این که تاکنون هیچ فهرستی از ۴ هزار جریان نوپدید فکری ارائه نشده است، خاطرنشان کرد: موسسه بهداشت معنوی بر روی هر کدام از جنبش های دینی فعال در عرصه بین الملل، تحقیق نموده و با نمونه ایرانی این تفکر در کشورمان روبرو شده است.
حجت الاسلام مظاهری در ادامه به مصادیقی از جریان های نوپدید معنوی اشاره نمود و ابراز داشت: قلمرو رصد و تحقیقات موسسه بهداشت معنوی بر روی شخصیت های جریان ساز بوده، که بر اساس بررسی های صورت گرفته تا پایان سال گذشته، ۶۵۴ شخصیت جریان ساز در داخل کشور شناسایی شده است، که از این تعداد ۲۷۱ نفر غیر ایرانی هستند.
وی با اشاره به این که ۳۸۱ نفر از ایرانیان در رأس شخصیت های جریان ساز شناسایی شده اند، خاطرنشان کرد: در سالیان اخیر تناسب افراد جریان ساز به سمت داخلی شدن شخصیت ها و زیرزمینی بودن ابعاد فعالیتی مدعیان سوق پیدا کرده است.
حجت الاسلام مظاهری به فعالیت ایرانیان مقیم امریکا و نقش آفرینی ایشان در جریان سازی فکری در کشور اشاره نمود و یادآور شد: جریان های انحرافی یا جنبش های نوپدید دینی در حال انتقال کانون های فعال به داخل کشور بوده، بومی سازی شخصیت های جریان ساز را در دستور کار خود قرار داده اند.
وی با بیان این که ۵۰ درصد این جریان ها، تنها قرائت و شکل جدیدی از جریان های فعال بین المللی را به نام خود مصادره می کنند، تصریح کرد: افکار جریان های انحرافی بین المللی فعال، غالبا به صورت نوشته در قالب کتاب و یا در عرصه مجازی پیگیری می شود.
رئیس موسسه بهداشت معنوی به بهره گیری شخصیت های داخلی جریان ساز از ظرفیت فضای مجازی و شبکه های اجتماعی اشاره نمود و اذعان داشت: ۹۷ درصد شخصیت های جریان ساز ایرانی در قید حیات هستند.
وی با اشاره به این که بیش از ۸۰ درصد جریان های انحرافی به صورت سازمانی فعالیت نموده و فعالیت های خود را به صورت سازمانی نهادینه شده پیگیری می کنند، ابراز داشت: ۲۳ درصد رهبران جریان های دینی انحرافی کشور را بانوان تشکیل می دهند.
وی تغییرات رویکردی جریان های انحرافی در سال ۹۶ را مورد توجه قرار داد و اذعان داشت: از سال گذشته تا کنون جریان های نوظهور حرکت خود را به سمت شهرهای کم جمعیت سوق داده اند.
حجت الاسلام مظاهری با بیان این که آمار ۶۰ درصدی فعالیت شبه جنبش های معنوی امریکایی در ایران، نشان دهنده ارتباط این جریان ها با کانون های قدرت و استکباری است، خاطرنشان کرد: تفکر نو، یوگا، انجمن های ۱۲ قدمی و عرفان حلقه از مهمترین جریان های امریکایی فعال در ایران هستند.
وی خدای درونی، قدرت فکر، الهیات رفاه، تناسخ و تکامل و عصر جدید را از مراحل مشترک در میان اکثر جریان های نوپدید دانست و خاطرنشان کرد: از سال ۲۰۰۸ تا کنون رهبران جریان های انحرافی دور هم جمع شده، خود را رهبران دینی جهان برای رساندن بشر به تکامل و عصر جدید معرفی می کنند.
حجت الاسلام افشار، یکی از طلاب کرجی مقیم قم، نیز در ادامه این جلسه سواد تبلیغ را از ملزومات حضور در عرصه های تبلیغی عنوان کرد و ابراز داشت: ارتقاء سطح سواد تبلیغی طلاب یکی از مهمترین دغدغه های حوزوی است.
وی افزود: از طلاب و فضلا انتظار داریم ضمن حضور در کارگاه های دفتر تبلیغات اسلامی سواد تبلیغی خود را ارتقاء داده و از تجربیات مبلغان موفق استفاده نمایند.
حجت الاسلام افشار با بیان این که فضاهای تبلیغی بسیار مناسبی پیش روی طلاب گشوده شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط و اقتضائات حاکم بر جامعه باید ضمن شناسایی فضاهای جدید تبلیغی، وظایف تبلیغی را به صورت منسجم دنبال نماییم؛ بهره گیری از فضای تبلیغی صرفا منبر خروجی مطلوبی را برای رسیدن به اهداف تبلیغی نخواهد داد.
وی با بیان این که حضور در مباحث مشاوره و روانشناسی را از رویکردهای گروه مبلغان کرج عنوان کرد و ابراز داشت: داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس گرایش های مختلف رشته روانشناسی از حداقل های حضور طلاب در مباحث مشاوره و روانشناسی به شمار می رود که در صورت بهره گیری از این ظرفیت به دستاوردهای تبلیغی مهمی دست خواهیم یافت.
حجت الاسلام افشار توجه به اقتضائات تبلیغی را از ملزومات ورود به عرصه های تبلیغی دانست و اذعان داشت: با توجه به گستره نیازهای فکری و عقیدتی در جامعه نیاز است تا طلاب و فضلا حضوری جهادی در عرصه های مختلف تبلیغی داشته باشند.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مصطفی ابوطالبی
- دسته: اخبار
- بازدید: 922